Happiness UNLTD

– POP UP BUREAU FOR ESKAPISTISKE LYKKEREJSER

Rejsebureauet HAPPINESS UNLTD tilbyder et bredt udvalg af eskapistiske lykkerejser; sanselig performancekunst, feel-good musik og endorfin-stimulerende smagsbomber, der sender lykkebarometeret helt i vejret!
Kig ind – og kom ud med et smil på hjernen!


JAGTEN PÅ LYKKEN

HAPPINESS UNLTD er en site-specific, immersive performance, der udspiller sig som et pop-up rejsebureau med tykke referencer til 1950’ernes rejselyst, forbrugerisme og hang til det eksotiske. I stueplan bliver publikum og tilfældigt forbipasserende taget imod af bureauets rejseguide (Tina Andersen), der med farverige fortællinger og glinsende brochurer, pirrer lysten til at komme et andet og bedre sted hen. Her kan man gå på opdagelse i de mange gratis lykkedestinationer, bl.a. i Lykkehjulet eller den specialdesignede “Endorfin-akkumulator”; man kan tage på atmosfærisk lydrejse, gå ombord i lækre smagsbomber og meget mere.
Publikum kan også vælge at tage skridtet fuldt ud og købe billet til bureauets Exotica Exclusive grupperejser, der foregår i kælderplan. Her får man 45 minutters special-guidet tur med bureauets tre lykkespecialister; fra Quiet Village (et syret meditationstrip med Lisbeth Sonne Andersen) via Ports of Pleasure (en sanselig fortællestund med chokoladeguru Helene Kvint) til Forbidden Island (en sofistikeret abefest med solkongen), før man igen crash-lander i bureauet oppe i stueplan.
HAPPINESS UNLTD går i clinch med lykkebegrebet på en dybt humoristisk og engagerende måde. Hvad er lykke for en størrelse? Hvordan kan den måles? Hvordan kommer man til tops i lykkemålingerne? Og hvad sker der med vores selvforståelse, når lykken sættes på formel eller bliver en handelsvare?

PRESSEN SKREV

★★★★★ Gå blot ind i deres fantastiske univers som er et totalteater-performance i en butik på Frederiksgade (…) og lad dig forundre, opleve varme, imødekommenhed, humor og livsbekræftelse. Selve bureauet er ganske gratis og den mest vidunderlige lykkerejse koster kun en skallet halvtresser.
– 8000.dk

★★★★ Med Annika B. Lewis i spidsen som idémager og iscenesætter lykkes det også denne gang med ‘Happiness Unltd’ at plante et spor, som ikke sådan lige går i glemmebogen.
– Aarhus Stiftstidende

MEDVIRKENDE

Iscenesættelse Annika B. Lewis
Performere Tina Andersen, Annika B. Lewis, Helene Kvint, Lisbeth Sonne Andersen, m.fl.
Scenografi Mette Lyhne
Musik og video Anders Krøyer, Jens Mønsted
Teknisk afvikling Jens Mønsted

HAPPINESS UNLTD er produceret af Kassandra Production
i co-produktion med Bora Bora

STØTTET AF

Statens Kunstfond og Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje